Plan WateringPlan Watering

Voorlopig Ontwerp

Wij zijn nu in de fase van het Voorlopig Ontwerp, dit is de tweede fase van de drie participatieronden. Op deze pagina vindt u alle relevante documenten van het VO en het reactieformulier onderaan de pagina.

In het Voorlopig Ontwerp-boekje presenteren wij het Voorlopig ontwerp. Het Voorlopig Ontwerp bestaat uit een Groenplan, Woningplattegronden en drie stedenbouwkundige varianten.

Via de reacties op het Schetsontwerp hebben verschillende mensen aangeven dat bestaand groen verdwijnt. Wij vinden groen ook een belangrijk thema, daarom hebben wij hovenier Bram Engberts gevraagd een groenplan te maken voor de toekomstige inrichting. Het gedetailleerde groenplan vindt u op deze pagina.

Verschillende mensen hebben aangegeven dat zij graag appartementen in het plan zouden zien. Daarom hebben wij twee stedenbouwkundige varianten gemaakt waarin appartementen zijn opgenomen. De plattegronden van de appartementen  en bungalowwoningen vindt u op deze pagina.

Wij zijn erg benieuwd naar welke stedenbouwkundige variant uw voorkeur uitgaat en wat uw afwegingen hierbij zijn. Daarnaast kunt u uw andere ideeën en wensen voor het plan via het onderstaande formulier delen.

Nadat u op dit Voorlopig Ontwerp heeft gereageerd maken wij het Definitieve Ontwerp. Dit zullen wij weer met u delen. Voor meer informatie over het proces verwijzen wij u naar de pagina: Proces

Downloads

In dit boekje vindt u het Voorlopig Ontwerp inclusief toelichting op het groenplan, de woningen en de drie stedenbouwkundige varianten. Wij vernemen graag wat u hier van vindt.

Het Groenplan is de visie van Engberts Hoveniers voor de inrichting voor de openbare ruimte, straatwerk en beplanting.

Dit document geeft een overzicht van alle woningplattegronden, voor de appartementen, geschakelde woningen, vrijstaande woningen en rijwoningen. Via het onderstaande formulier kunt u uw mening en eventuele voorkeur kenbaar maken.

Hier kunt u de drie stedenbouwkundige varianten zien. Via het onderstaande reactieformulier kunt u uw voorkeur aangeven.

Via deze link kunt u de privacy- en zonnestudie bekijken. Dit document maakt inzichtelijk wat de invloed is van de appartementen van stedenbouwkundige variant 1 op de privacy van omwonenden.

Reageer op het Voorlopig Ontwerp

  • Hier kunt u uw afweging voor uw voorkeur aangeven als u dat wilt.
  • Hier kunt u aangeven wat u van het Groenplan vindt en eventuele aanbevelingen en wensen delen.
  • Hier kunt u aangeven wat u van de woningen vindt en eventuele aanbevelingen en wensen delen.